Aankomende expositie

Geplaatst op door in de categorie Blog

  • Voor deze aankomende expositie heb ik verschillende beelden gemaakt. Samen met groep 6 & 7 van St. Martinusschool Bussloo heb ik boodschap/wens vogels gemaakt. Elke vogel draagt een booschap/wens uit ten aanzien van het klimaat.
  • Een houten figuur die lijkt te dansen onder de boom met een rokje gemaakt van stroken afvalplastic en twee vrolijke staartjes aan weerszijden van het hoofd heb ik in samenwerking gemaakt met drie andere personen die deelnemen aan de expositie. De figuur beeld uit dat bomen voor vrolijkheid zorgen. Bomen zijn goed voor zuurstof, zorgen voor verkoeling tijdens hitte voor mens en dier. Bomen zorgen ervoor dat de grond niet wegzakt.
  • Twee waarschuwingsborden staan in de tuin van de Statenhoed met twee werken van mij erin verwerkt. De werken waarschuwen voor de grote gevolgen van het omkappen van grote stukken amazonewoud ter grote van heel Nederland. De gevolgen zijn grote bosbranden en overstromingen overal ter wereld door erosie en verhoogde CO2 in de lucht. Boodschap: PLANT OVERAL TER WERELD bossen aan zodat het klimaat zich kan herstellen.

Terug naar het overzicht