Expositie 30 werken van Anneke Winterman

Geplaatst op door in de categorie Blog

Te zien zijn ongeveer 30 werken van Anneke Winterman rondom thema “De kracht van de natuur” verspreid over verschillende ruimtes in het gebouw.

Deze expositie is te zien tot eind Augustus 2022 in De Drie Ranken in Apeldoorn.

De tijden dat u kunt binnenlopen en de werken kan bezichtigen zijn op dinsdag, donderdagochtend van 09:30 – 11:30 uur en op vrijdagmiddag van 14:30 – 16:30 uur. Voor 0,50 Euro is er een lekker kop koffie en of thee te verkrijgen met iets lekkers erbij en je kunt er even heerlijk zitten met uitzicht op kunstwerken van Anneke Winterman. Deze kunstwerken bestaan uit etsen, drogenaaldetsen, kleine waterverftekeningen, linoleumsnedes, gebrande tekeningen in hout en schilderijen.

Heeft u een werk uitgekozen dat u wilt kopen dan ben ik er zelf op donderdagochtend 1 september van 10:00 tot 12:00 uur en kunt u het werk gelijk ingepakt meekrijgen.

Mailen kan natuurlijk ook naar Winterman.kunstnatuur@live.nl en bellen mag ook, elk kunstwerk ken ik uit mijn hoofd dus als je de afbeelding beschrijft weet ik welke u bedoelt of onthoud de titel en geef die aan mij door.

Terug naar het overzicht