Kunst met de klas

Als bedenker van lessen heb ik mijn eigen lessenpakketten samengesteld waarbij kunst en natuur met elkaar verbonden worden. Doel is om kinderen bewuster te leren kijken en dat kinderen in de natuur bezig zijn. Kinderen leren creëren van binnenuit zonder een vaststaand plan. Het beleven van de natuur en kunst met alle zintuigen is hierbij fantastisch voor kinderen! Graag kom ik op jullie school een lessenreeks geven, een kunstproject doen of kun je bij mij kant en klare lespakketten bestellen om als juf of meester zelf aan de slag te gaan met je eigen klas.

Omdat ik graag met kinderen werk bedenk ik ook graag lessen of nieuwe concepten voor kinderen die langdurig ziek zijn en in het ziekenhuis liggen. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen sterker worden door dagelijks te tekenen en schilderen als ze langdurig ziek zijn. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie hierover.

“Kunstboten maken met de klas is leuk!” wil jij dit ook? Dat kan!