Nieuwsblog workshops Kunst, Natuur en Educatie

Geplaatst op door in de categorie Blog

KUNST MAKEN SAMEN MET OUDEREN IN VERZORGINGSHUIZEN

Uit eigen ervaring weet ik hoe ik met ouderen die Alzheimer hebben om moet gaan. Zelf heb ik jaren in huis gewoond bij mijn oma die Alzheimer had. Mensen met Alzheimer zijn gebaat bij regelmatig creatief bezig zijn, hun gedachten worden dan verzet op iets anders.

Als wandelende denktank zit ik vol met mooie en afwisselende idee├źn op het gebied van kunst en creativiteit. Ik werk graag met ouderen, ga mee in hun belevingswereld, zing ook mee met liedjes uit de kindertijd en help hun om samen schilderijen te maken op doek, op papier, of gewoon knippen en plakken.

Vanwege mijn eigen levenservaring in het hebben van kennis van mensen met Alzheimer en het omgaan met mensen op hoge leeftijd kom ik graag een schilderworkshop geven op locatie. Uren en dagen in overleg.

Voor meer informatie neem gerust contact met mij op.

Terug naar het overzicht